Dam & Herr Skor online
 

Köpinformation

Vilken information samlar vi in?

Den personliga information som vi samlar in från dig beror på omständigheterna för insamling och tjänster, ber vi att du är beroende på typen. Till exempel, om du vill köpa våra produkter på vår webbplats för mer information, såsom namn, e-postadress, leveransadress, faktureringsadress och annan relevant information för att samla ditt köp.

När vi ber om ditt samtycke enligt lag som "känslig information" samlas in, antar vi att du har kommit överens om att all information du ger oss anställning i linje med denna policy, och det beror på att du tyckte motsatsen.

Vi samlar in information

Vi kan samla in personlig information när du besöker vår webbplats, eller om du har en personlig kontakt med oss. Vi kommer inte att samla in personlig information utan ditt medgivande. Vi tror att när du fyller i de obligatoriska fälten genom denna webbplats för att underlätta handel tillstånd beviljas.

Din personliga information är säker

Vi kommer stadigt hålla din personliga information, som vi inte vidtar åtgärder, leasing eller överföring. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att säkerställa att all information vi har om dig. Personuppgifter kan lagras två elektroner i vårt datasystem. Brandväggar, lösenord, antivirusprogram och e-postfilter Acto alla våra elektroniska dataskydd.

Förändringar av denna programförklaring beträffande säkerhet

Vi kan ändra denna integritetspolicy är att ändra våra affärsmässiga krav eller lagen. Eventuella ändringar i denna sekretesspolicy kommer att uppdatera vår hemsida, besök denna sida regelbundet för att se till att du har vår sekretesspolicy.

Lös problemet

Om du har frågor om hur dina personuppgifter samlas in och används några frågor är du välkommen att kontakta Kontakta oss. Vi kommer att behandla din begäran eller klagomål att svara så snart som möjligt.

Back
Dam & Herr Skor online
upphovsrätt ©2019 www.maitretours.com powered by Dam & Herr Skor online - Köp skor online på Alexpov